Что такое findslide.org?

FindSlide.org - это сайт презентаций, докладов, шаблонов в формате PowerPoint.


Для правообладателей

Обратная связь

Email: Нажмите что бы посмотреть 

Яндекс.Метрика

Презентация на тему Нетрадиційні види страхування

Один пенсіонер , що відправився на круїз по Біскайській затоці , був явно не готовий до морської хвороби. Перехилившись через поручні , щоб дати свободу блювотному рефлексу , дідок несподівано втратив свої вставні зуби. Страхова компанія
Виконали студентки: групи ФБ(м)-51Островська Валерія і Манащук ЯнаНетрадиційні види страхування Один пенсіонер , що відправився на круїз по Біскайській затоці , був Сімейній парі , яка вирушила в турпохід по лісах Уельсу , крупно Уявіть собі — ви збираєтеся на гірськолижний курорт. Купуєте собі нові наворочені Британська парочка вирішила одружитися на пляжі на березі океану в екзотичній країні. Інша романтична парочка вирушила до Парижа (куди ж ще ), де Компанія Директ Лайн отримала повідомлення від туристів , які повернулися з Маврикія Чи є відпочинок з дітьми — відпочинком , це ще питання. Ці Повернемося на палубу круїзного лайнера , що так популярні у європейських пенсіонерів. Британський мачо так задивився на гречанку в бікіні , що й не Я не знав , що на Гібралтарі — Багато мавп.(турист) .Втім, Дякую за увагу=)
Слайды презентации

Слайд 2 Один пенсіонер , що відправився на круїз по

Один пенсіонер , що відправився на круїз по Біскайській затоці ,

Біскайській затоці , був явно не готовий до морської

хвороби. Перехилившись через поручні , щоб дати свободу блювотному рефлексу , дідок несподівано втратив свої вставні зуби. Страхова компанія заплатила за нові.


Слайд 3 Сімейній парі , яка вирушила в турпохід по

Сімейній парі , яка вирушила в турпохід по лісах Уельсу ,

лісах Уельсу , крупно не повезло . На їхній

намет , який стояв у відритому полі , приземлився десантник з авіабази , що розташована зовсім неподалік. Намет було повністю знищено, але страхова компанія відмовилася відшкодовувати збитки , пославшись на те , що їх конкретна страховка не покривала нещасні випадки.


Слайд 4 Уявіть собі — ви збираєтеся на гірськолижний курорт.

Уявіть собі — ви збираєтеся на гірськолижний курорт. Купуєте собі нові

Купуєте собі нові наворочені лижі. Приїжджаєте на місце —

а снігу немає . Саме це і трапилося з одним невдалим джентльменом , який зажадав від страхової компанії відшкодувати йому повну ціну нових лиж , які так і не зміг випробувати в справі . Але все , що він отримав — відмова на фірмовому бланку компанії.


Слайд 5 Британська парочка вирішила одружитися на пляжі на березі

Британська парочка вирішила одружитися на пляжі на березі океану в екзотичній

океану в екзотичній країні. Але іскра від багаття потрапила

на білосніжне плаття і через секунду наречена вже була охоплена полум’ям. Наречений блискавично схопив свою благовірну і кинув її в океан. Після повернення на батьківщину , їм вдалося отримати повну вартість весільного вбрання , оскільки вони заздалегідь подбали і купили спеціальну страховку для молодят.


Слайд 6 Інша романтична парочка вирушила до Парижа (куди

Інша романтична парочка вирушила до Парижа (куди ж ще ),

ж ще ), де вони потрапили в буквальному сенсі

в клоповник . Дві доби закоханих голубків кусали різного роду кровоссальні гади , після чого ті вирішили просто повернутися на батьківщину , де і спалили весь одяг , щоб новонабуті «друзі » не отримали прописки в їхньому будинку. Однак розжалобити страхову компанію на новий гардероб так і не вдалося — всі вимоги про відшкодування збитку були відхилені.


Слайд 7 Компанія Директ Лайн отримала повідомлення від туристів ,

Компанія Директ Лайн отримала повідомлення від туристів , які повернулися з

які повернулися з Маврикія . У їх багажі виявлено

пропажу . Були вкрадені … два кокоса. Враховуючи, що ціна тропічного горіха в супермаркеті — трохи більше одного долара за штуку , туристи швидше за все пішли на принцип. Але й агенти виявилися впертими . Вони відіслали копію договору , де дрібним шрифтом було написано , що » покупець страховки сам покриває перші $ 50 доларів збитку».


Слайд 8 Чи є відпочинок з дітьми — відпочинком ,

Чи є відпочинок з дітьми — відпочинком , це ще питання.

це ще питання. Ці маленькі монстри завжди сповнені енергії

, і в голову їм приходять вельми оригінальні ідеї. Приміром , а чому б не закопати татову відеокамеру в піску , а потім відкопати . Чи буде вона після цього працювати чи ні — це питання » квітам життя » або не приходить взагалі, або приходить пізніше (у вигляді тата з ременем ) . Як би то не було , родині з Корнуела пощастило. У страховиків теж бувають діти , і вони виписали чек на $ 1200 на новий камкордер .


Слайд 9 Повернемося на палубу круїзного лайнера , що так

Повернемося на палубу круїзного лайнера , що так популярні у європейських

популярні у європейських пенсіонерів. Спілкування старих-розбійників було перервано різким

поривом вітру , який зірвав парик з одного з них. Штучне волосся дісталося акулам , а страховій компанії прохання відшкодувати збиток. Що й було зроблено без зайвої тяганини .

Слайд 10
Британський мачо так задивився на гречанку в бікіні

Британський мачо так задивився на гречанку в бікіні , що й

, що й не помітив як вп’ялися , ні,

не в стовп , але щось схоже — в автобусну зупинку. З переломом носа він відправився в госпіталь , а рахунки відправив страховикам


Слайд 11 Я не знав , що на Гібралтарі

Я не знав , що на Гібралтарі — Багато мавп.(турист)

— Багато мавп.(турист) .Втім, це типова помилка туристів. У

одного з них віддалено споріднене нам істота відібрало фотоапарат і змилося із здобиччю. Молодий чоловік був так убитий цією подією , зажадав не тільки гроші за камеру , а й за зіпсований відпочинок. За фотик гроші він отримав , а в іншому йому порадили звернутися до борців за права людини.


  • Имя файла: netraditsіynі-vidi-strahuvannya.pptx
  • Количество просмотров: 99
  • Количество скачиваний: 0