Что такое findtheslide.com?

FindTheSlide.com - это сайт презентаций, докладов, шаблонов в формате PowerPoint.


Для правообладателей

Обратная связь

Email: Нажмите что бы посмотреть 

Яндекс.Метрика

Презентация, доклад по математике на тему Үш таңбалы санға көбейту және бөлу алгоритмі

Презентация на тему Презентация по математике на тему Үш таңбалы санға көбейту және бөлу алгоритмі, из раздела: Детские презентации. Эта презентация содержит 13 слайда(ов). Информативные слайды и изображения помогут Вам заинтересовать аудиторию. Скачать презентацию на данную тему можно внизу страницы, поделившись ссылкой с помощью социальных кнопок. Также можно добавить наш сайт презентаций в закладки! Презентации взяты из открытого доступа или загружены их авторами, администрация сайта не отвечает за достоверность информации в них. Все права принадлежат авторам презентаций.

Слайды и текст этой презентации Открыть в PDF

Слайд 1
Үш таңбалы санға көбейту және бөлу алгоритміСабақтың мақсаты: Үш таңбалы санға жазбаша көбейту және
Текст слайда:

Үш таңбалы санға көбейту және бөлу алгоритмі

Сабақтың мақсаты:
Үш таңбалы санға жазбаша көбейту және бөлу жайында түсіну. Әртүрлі есептер шығару дағдыларын жетілдіру. Ой - өрісін дамыту, өз бетінше тапсырма орындау қабілетін дамыту;


Слайд 2
S-?      Р-? 1)
Текст слайда:

S-? Р-?




1) а= 20

в= 15

3) а= 35

в= 2

2) а= 10

в= 7


Слайд 3
Тексер! P = (20+15)*2= 70S= 20*15=300P = (10+7)*2= 34S= 10*7=70P = (35+2)*2= 74S=
Текст слайда:

Тексер!

P = (20+15)*2= 70
S= 20*15=300

P = (10+7)*2= 34
S= 10*7=70

P = (35+2)*2= 74
S= 35*2=70

а= 20

в= 15

а= 35

в= 2

а= 10

в= 7


Слайд 4
Сызба бойынша өрнек құрастыр19061944+2?+1000:-2354=?
Текст слайда:

Сызба бойынша өрнек құрастыр

1906

1944

+


2

?

+

1000

:

-

2354

=

?


Слайд 5
ДҰРЫС  ЖАУАБЫ:19061944+23850+1000:-2354=71
Текст слайда:

ДҰРЫС ЖАУАБЫ:

1906

1944

+


2

3850

+

1000

:

-

2354

=

71


Слайд 6
Өздік  жұмысы 1) 17736:739= 24
Текст слайда:

Өздік жұмысы

1) 17736:739= 24 2) 10944:456= 24
3) 3936:164= 24 4) 9000: 375= 24
5) 14376:599 = 24







Слайд 7
хҚостанай мен Жітіқара қаласының арасы 214 км. Екі қаладан бір-біріне қарма-қарсы бағытта екі автокөлік
Текст слайда:

х

Қостанай мен Жітіқара қаласының арасы 214 км. Екі қаладан бір-біріне қарма-қарсы бағытта екі автокөлік жолға шығып, 2 сағаттан кейін кездесті. Бірінші автокөлік 57 км/ сағ жылдамдықпен жүрсе, онда екінші автокөліктің жылдамдығы нешеге тең?


Слайд 8
Өзіңді  тексер!2*х+57*2=2142*х= 214-1142*х=100х=100: 2х=502*50+57*2=214  214=214
Текст слайда:

Өзіңді тексер!

2*х+57*2=214
2*х= 214-114
2*х=100
х=100: 2
х=50
2*50+57*2=214
214=214


Слайд 9
Шығармашылық тапсырма
Текст слайда:

Шығармашылық тапсырма


Слайд 10
Анаграмма
Текст слайда:

Анаграмма


Слайд 11
Математикалық  ұғымдар
Текст слайда:

Математикалық ұғымдар




Слайд 12
Текст слайда:




Слайд 13
Үйге тапсырма  58 бет № 3
Текст слайда:

Үйге тапсырма
58 бет № 3