Что такое findslide.org?

FindSlide.org - это сайт презентаций, докладов, шаблонов в формате PowerPoint.


Для правообладателей

Обратная связь

Email: Нажмите что бы посмотреть 

Яндекс.Метрика

Презентация на тему Місія. Визначення цілей компанії

МІСІЯ Місія кондитерської компанії «АВК» –  «Зроблено із любов'ю. Зроблено для Вас!».  «ROSHEN»: виробництво продукції  досконалої якості.  «Ми вибираємо найкраще: сировину, технології та устаткування  і все це для того, щоб якомога більше людей у світі могли спробувати дійсно
МІСІЯУ широкому розумінні — це філософія і призначення фірми. Філософія визначає цінності, МІСІЯ	Місія кондитерської компанії «АВК» –  «Зроблено із любов'ю. Зроблено для Вас!». 	«ROSHEN»: виробництво ВИЗНАЧЕННЯ ЦІЛЕЙ КОМПАНІЇ	 Цілі — це конкретний стан окремих характеристик фірми, досягнення Стратегічне дерево цілей підприємства Ціллю компанії “Союз-Віктан” є забезпечення стабільного фінансового становища компанії, використування передових технологій Основні типи організаційних структур управління Основні типи організаційних структур управління Моделі корпоративних відносин Японська модель корпоративного управління Корпорації Японії — це самодостатні, Моделі корпоративних відносин Західноєвропейська модельКлючова роль банків у представництві і контролі на Моделі корпоративних відносин Англо-американська модельДля англо-американської моделі характерна однорівнева рада директорів, в Моделі корпоративних відносин Інсайдерська і аутсайдерська моделівідмінними рисами аутсайдерської моделі є: 1)
Слайды презентации

Слайд 2 МІСІЯ
Місія кондитерської компанії «АВК» –  «Зроблено із любов'ю.

МІСІЯ	Місія кондитерської компанії «АВК» –  «Зроблено із любов'ю. Зроблено для Вас!». 	«ROSHEN»:

Зроблено для Вас!».
 
«ROSHEN»: виробництво продукції  досконалої якості.  «Ми вибираємо

найкраще: сировину, технології та устаткування  і все це для того, щоб якомога більше людей у світі могли спробувати дійсно якісну  кондитерську продукцію з яскравим і незабутнім  смаком».
Місією компанії “Союз-Віктан”,Україна є виробництво високоякісних алкогольних та безалкогольних напоїв з метою задоволення потреб національних та іноземних споживачів. Глобальною фармацевтичною компанією, що серйозно займається дослідженнями є Ріїгег Іпс – США. Місія компанії базується на винаході та розробці нових продуктів які покращують якість життя людей та надають їм можливість довше насолоджуватися життям, бути здоровіше та жити більш продуктивно.

Слайд 3 ВИЗНАЧЕННЯ ЦІЛЕЙ КОМПАНІЇ
Цілі — це конкретний стан

ВИЗНАЧЕННЯ ЦІЛЕЙ КОМПАНІЇ	 Цілі — це конкретний стан окремих характеристик фірми,

окремих характеристик фірми, досягнення яких є для неї бажаним

і на досягнення яких спрямована її діяльність.
Визначення цілей полягає у перетворенні місії та стратегічного бачення на конкретні цільові результати діяльності та, зокрема, фінансові результати. Як правило, компанія визначає як стратегічні, так і фінансові цілі. Стратегічні цілі вимірюватимуть конкурентоспроможність та включатимуть такі цілі як задоволення споживачів та доля ринку. Фінансові цілі визначатимуть конкретні цільові результати, такі як ціна, обсяг продажу, збільшення доходів та прибутковість.
Залежно від періоду часу, необхідного для їх досягнення, цілі поділяються на довготермінові та короткотермінові.

Слайд 4 Стратегічне дерево цілей підприємства

Стратегічне дерево цілей підприємства

Слайд 8 Ціллю компанії “Союз-Віктан” є забезпечення стабільного фінансового становища

Ціллю компанії “Союз-Віктан” є забезпечення стабільного фінансового становища компанії, використування передових

компанії, використування передових технологій для управління якістю.
Ціль компанії Рйгег

Іпс – США базується на створенні виробництва та представництва в усіх куточках світу, використовуючи сучасні передові технології та обладнання світового рівня.

Слайд 9 Основні типи організаційних структур управління

Основні типи організаційних структур управління

Слайд 10 Основні типи організаційних структур управління

Основні типи організаційних структур управління

Слайд 12 Моделі корпоративних відносин
Японська модель корпоративного управління
Корпорації

Моделі корпоративних відносин Японська модель корпоративного управління Корпорації Японії — це

Японії — це самодостатні, універсальні багатогалузеві економічні комплекси, що

мають в своїй структурі фінансові установи (банки, страхові, трастові компанії), торгові фірми, а також виробничі підприємства зі всіх галузей господарювання. Сукупний об'єм продажу цих груп-гігантів — близько 15% ВНП країни.
Ключові учасники. банк і фінансово-промислова мережа, або кейрец.
ключовий банк — основний власник акцій корпорації.


Слайд 13 Моделі корпоративних відносин
Західноєвропейська модель
Ключова роль банків у

Моделі корпоративних відносин Західноєвропейська модельКлючова роль банків у представництві і контролі

представництві і контролі на рівні всіх компонентів корпоративного управління

і фінансування.
Структура управління на основі контактів банків і корпорацій.
Структура володіння акціями: перевага банків і корпорацій, фінансові інститути контролюють понад 6 0 % акцій корпорацій. Моніторинг діяльності переважно банківський, на постійній основі.
Фінансування орієнтоване на контроль (опосередкований) — на основі контролю за ухваленням інвестиційних рішень і достатньої представленості банківського кредитування серед джерел фінансування.
Особливістю німецької моделі є двоступенева система управління: наявність наглядової ради і виконавчої влади. Наглядову раду призначає і розпускає правління, затверджує рішення керівника. Функції виконавчої влади полягають у формуванні і реалізації корпоративної політики, яка відповідає інтересам всіх груп акціонерів (функція управління і адміністрування). Кількість членів — від 9 до 20 чоловік.

Слайд 14 Моделі корпоративних відносин
Англо-американська модель
Для англо-американської моделі характерна

Моделі корпоративних відносин Англо-американська модельДля англо-американської моделі характерна однорівнева рада директорів,

однорівнева рада директорів, в яку входять, зокрема, виконавчі директори

— безпосередні управлінці. Щоб відокремити функції нагляду при раді директорів створюються контрольні комітети, в які виконавчі директори не входять. Власність при такій моделі, як правило, сильно розпорошена серед безлічі дрібних акціонерів (пакет акцій в 10 % може вважатися домінуючим). Ці акції звертаються на фондовому ринку, де компанія часто і черпає засоби для розвитку, випускаючи нові акції. При цьому дрібні акціонери не цікавляться управлінням компанією; сильний менеджмент врівноважується незалежними директорами. Англо-американська модель орієнтована на переважне задоволення фінансових інтересів акціонерів.

  • Имя файла: mіsіya-viznachennya-tsіley-kompanії.pptx
  • Количество просмотров: 93
  • Количество скачиваний: 0