Что такое findslide.org?

FindSlide.org - это сайт презентаций, докладов, шаблонов в формате PowerPoint.


Для правообладателей

Обратная связь

Email: Нажмите что бы посмотреть 

Яндекс.Метрика

Презентация на тему Державне підприємство Укрспирт

ПPO ПІДПРИЄМСТВО Державне підприємство «Укрспирт» – найбільший виробник високоякісного спирту та  спиртовмісної продукції в Україні. ДП «Укрспирт» забезпечує відмінною сировиною цілий ряд галузей. Продукція підприємства незамінна при виготовленні лікеро-горілчаних виробів, у  фармацевтиці, медицині, парфумерії, виноробстві, кондитерській промисловості, тваринництві та
ПPO ПІДПРИЄМСТВО Державне підприємство «Укрспирт» – найбільший виробник високоякісного спирту та  спиртовмісної продукції в ПРОДУКЦІЯ ТА ВИРОБНИЦТВО  Основні види виробленої концерном ПРОДУКЦІЯ ТА ВИРОБНИЦТВО Підприємства концерну здатні виробляти  на рік:млн. далтис. тн61,4535,647,827,961099,4272 СВІТОВЕ ВИРОБНИЦТВО Збільшення виробництва біоетанолу вимагає розширення посівів поновлюваної сировини - цукрової Після 2007 виробництво біоетанолу почало різко зростати, збільшилася частка кукурудзи, як найбільш ТАБЛИЦЯ ТАБЛИЦЯ
Слайды презентации

Слайд 2 ПPO ПІДПРИЄМСТВО
Державне підприємство «Укрспирт» – найбільший виробник високоякісного спирту

ПPO ПІДПРИЄМСТВО Державне підприємство «Укрспирт» – найбільший виробник високоякісного спирту та  спиртовмісної продукції

та  спиртовмісної продукції
в Україні.
ДП «Укрспирт» забезпечує відмінною сировиною

цілий ряд галузей. Продукція підприємства незамінна при виготовленні лікеро-горілчаних виробів, у  фармацевтиці, медицині, парфумерії, виноробстві, кондитерській промисловості, тваринництві та інших галузях народного господарства. «Укрспирт» постачає якісні інгредієнти для виробництва лакофарбових виробів, розчинників, технічних рідин для автотранспортних засобів. Продукція виробника використовується навіть в авіамоделюванні.
Співробітники підприємства постійно працюють над вдосконаленням товарної лінійки та розробкою нових пропозицій.
Одним із найбільш пріоритетних напрямків зараз є виробництво біоетанолу та компоненту моторного палива альтернативного (КМПА).
Загальна виробнича потужність ДП «Укрспирт» – понад 30 мільйонів декалітрів на рік. Його роботу забезпечує 41 виробничий майданчик. ДП «Укрспирт» створено відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 28 липня 2010 року № 672 «Про утворення Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості», що була прийнята з метою удосконалення системи управління спиртовою галуззю та для підвищення ефективності використання державного майна.
Пріоритет для ДП «Укрспирт» – це якість продукції. На підприємстві впроваджена та сертифікована система менеджменту якості, безпеки та екологічного керування: ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ХАССП (Hazard Analysis and Critical Control Points).  
Якість готової продукції та сировини, яка використовується у виробництві, контролюється виробничими лабораторіями ДП «Укрспирт». Лабораторії підприємства оснащені сучасним вимірювальним обладнанням, що дає можливість проводити якісний та кількісний контроль сировини, напівпродуктів виробництва та готової продукції.
Підприємство пропонує клієнтам індивідуальний підхід та прозорі, економічно вигідні умови співпраці. «Укрспирт» реалізує продукцію на внутрішньому та зовнішніх ринках. Нині одним із пріоритетних завдань є розвиток експортного напрямку. Продукти  «Укрспирту» знають та високо оцінюють на ринках Середньої Азії та
Кавказу, Туркменістану, Грузії, Азербайджану, Туреччини, Австрії, Польщі.

ПPO ПІДПРИЄМСТВО


Слайд 3 ПРОДУКЦІЯ ТА ВИРОБНИЦТВО
Основні види виробленої концерном

ПРОДУКЦІЯ ТА ВИРОБНИЦТВО Основні види виробленої концерном

"Укрспирт" продукції - спирт і горілка. Також налагоджено виробництво

більше 30 видів побічних продуктів, в тому числі: хлібопекарських і сухих кормових дріжджів, вуглекислоти, технічного спирту, високооктанових кисневмісних добавок до бензинів, продукції з технічного спирту (склоочисників, розчинників, морилок і т.д.), мінеральних вод, безалкогольних напоїв, кондитерських виробів, майонезу, оцту, ферментних препаратів, солоду житнього, макаронних виробів, вина, консервів плодоовочевих, парфумерних виробів, яєчного порошку і т.д.

Слайд 4
ПРОДУКЦІЯ ТА ВИРОБНИЦТВО
Підприємства концерну здатні виробляти на рік:
млн.

ПРОДУКЦІЯ ТА ВИРОБНИЦТВО Підприємства концерну здатні виробляти на рік:млн. далтис. тн61,4535,647,827,961099,4272

дал

тис. тн
61,45
35,6
47,8
27,96
109
9,4
27
2


Слайд 5
СВІТОВЕ ВИРОБНИЦТВО

Збільшення виробництва біоетанолу вимагає розширення посівів

СВІТОВЕ ВИРОБНИЦТВО Збільшення виробництва біоетанолу вимагає розширення посівів поновлюваної сировини -

поновлюваної сировини - цукрової тростини, кукурудзи, інших зернових культур.

Почалося виробництво «гнучких» двигунів з іскровим запалюванням, пристосованих до споживання палив з вмістом до 95% біоетанолу.

Світове виробництво усіх видів етанолу, в млрд. літрів:


Слайд 6

Після 2007 виробництво біоетанолу почало різко зростати, збільшилася

Після 2007 виробництво біоетанолу почало різко зростати, збільшилася частка кукурудзи, як

частка кукурудзи, як найбільш дешевого джерела крохмалю серед зернових.

На кукурудзу сьогодні припадає 80% споживання сировини. Зміна сировинного спектру виглядає наступним чином:


СВІТОВЕ ВИРОБНИЦТВО


Слайд 7
ТАБЛИЦЯ


ТАБЛИЦЯ

Слайд 9
ТАБЛИЦЯ


ТАБЛИЦЯ

  • Имя файла: derzhavne-pіdpriєmstvo-ukrspirt.pptx
  • Количество просмотров: 100
  • Количество скачиваний: 0